Sweet and tender hooligan

There is a place.. A place in Hell reserved for me and my friends.. And if ever I wanted to cry, then I will.. Because I can..
31.1.07
Στην Ν.
Κουράστηκες.. Ούτε η ίδια δεν είχες καταλάβει πόσο. Το έβλεπα στα μάτια σου. Προσπάθησα να σε προειδοποιήσω. Ήθελες, το ξέρω, αλλά δεν μπορούσες να μ’ ακούσεις. Μετανιώνω που δεν σου φώναξα πιο δυνατά. Ακόμη κι οι δυνατοί έχουν το δικαίωμα να λυγίζουν, ξέρεις.. Το ένιωσα αυτό, μου ξέσκισε την καρδιά εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Όταν τα φορτία σου σε ακινητοποίησαν και σε σώριασαν κάτω, έτσι ξαφνικά.. Αλλά έτσι είναι οι ύπουλοι εχθροί. Αγνοείς την ύπαρξή τους, μέχρι που σου την πέφτουν πισώπλατα, όταν δεν το περιμένεις (και είναι το τελευταίο που μπορείς να αντέξεις..) Σ' έστειλαν, φιλενάδα. Αδιάβαστη.. Μόνο για λίγο όμως, ε..; Κατάφερες να τους αιφνιδιάσεις και να ξανασηκωθείς. Μόνη σου, όπως έκανες πάντα. Και στο εξής θα είναι πολλά περισσότερα από μια μάχη αυτά που θα'χεις κερδίσει. Γιατί πιστεύω ότι τώρα κατάλαβες πως δεν γίνεται μόνο να 'δίνουμε'.. Πρέπει και να 'παίρνουμε' καμιά φορά.. Αρκεί να μάθουμε να 'ζητάμε'..
(Άλλωστε, μην νομίζεις, και ο ‘πόλεμος’ δεν είναι παρά ένας ακόμη μύθος. Στο κεφάλι μας..)
____________________________
Στον πιο δυνατό άνθρωπο που ξέρω
(..και σταμάτα να κλαις κάθε φορά που με βλέπεις..
εξαιτίας σου εγώ θα χαμογελάω πιο πολύ.. :)
posted by weirdo @ 7:08 μ.μ.  
14 Comments:
Δημοσίευση σχολίου
<< Home
 

© 2006 Sweet and tender hooligan | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly
First Aid and Health Information at Medical Health

 
 

Web This Blog
About Me


Name: weirdo
Home: Here n' There, Greece
About Me: ..So, I broke into the palace, with a sponge and a rusty spanner. She said : "Eh.., I know you, and you cannot sing." I said : "That's nothing - You should hear me play piano..:)" The Queen is Dead - The Smiths
See my complete profile

Weirdo on the Casbah κάθε Τετάρτη βράδυ, 20.00-22.00
Addictions
Previous Post
Archives
Links
Affiliates

make money online blogger templates