Sweet and tender hooligan

There is a place.. A place in Hell reserved for me and my friends.. And if ever I wanted to cry, then I will.. Because I can..
21.5.07
Nightmares & Dreamscapes..

Τι θα 'λεγες πως είναι ‘εύκολο’ τελικά..; Δεν περιμένεις απάντηση, την ήξερες από πάντα. Δύσκολα όλα.. Aκόμη κι εκείνα τα απλά, τα μικρά.. Είναι – ή μοιάζει να τα κάνουμε, το αποτέλεσμα ίσως αλλοιώνεται, αλλά δεν αλλάζει.. Μπορεί και να ‘ταν από την αρχή έτσι πλασμένος ο κόσμος.. Όλα γύρω σου σχεδιασμένα να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εσύ να πασχίζεις να μην ξεφύγεις από την τροχιά.. Εικόνες, σχήματα και ήχοι μπλέκονται το ένα μέσα στο άλλο, γίνονται μια ακαθόριστη μάζα, ένα μπερδεμένο κουβάρι που νομίζεις ότι βλέπεις την άκρη της κλωστής, αλλά δεν μπορείς να την φτάσεις. Τα χάνεις.. Μπορείς να θυμηθείς ποια κατεύθυνση είχε το τρένο, όταν προσπαθούσες να πηδήξεις στο τελευταίο του βαγόνι..; Εκείνο έτρεχε, έτρεχες κι εσύ ξωπίσω του, αλλά στο τέλος αναγκάστηκες να επιβραδύνεις. Μικρές οι αντοχές σου, λαχάνιασες.. Όνειρα-σφήνες να γλιστρούν πάνω σε ιδρωμένες πραγματικότητες και εφιάλτες χτισμένοι πίσω από φωνές που δεν βγαίνουν ποτέ. Σ’ ακούει μόνο η ψυχή σου.. Τι είναι ‘δικό σου’..; Τίποτα, αφού τίποτα δεν ανήκει σε κανέναν.. Στιγμές.. Μόνο το δικό τους ειδικό βάρος μπορείς να κουβαλάς πάνω σου. Κάποιες, για να μην χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα, άλλες, επειδή πάντα θα ανασαίνουν μέσα σου. Σαν πολύτιμα φυλαχτά.. Κι εκεί που βλέπεις πως τα χέρια σου είναι ασθενικά και τρύπια, ανίκανα να χτίσουν άλλα κάστρα πάνω στην άμμο, φαντάζεσαι πως κάπου, σε μια μαγική παραλία, το κύμα ξεβράζει στα πόδια σου ένα παλιό σκουριασμένο λυχνάρι.. Το παίρνεις στα χέρια σου, το αγγίζεις δειλά και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά σου ένα τζίνι.. ‘- Έχεις τρεις ευχές..’ σου λέει, έτοιμο να πραγματοποιήσει και την πιο ευφάνταστη επιθυμία σου.. ‘- Τρεις..;’ συλλογίζεσαι.. ‘- Ίσως χρειάζομαι μόνο μία….

..Τι θα ευχόσουν, αλήθεια;
____________________________________________
(movie title ‘From the short stories of Stephen King’)
posted by weirdo @ 12:10 μ.μ.  
37 Comments:
 • At 21 Μαΐου 2007 - 2:38 μ.μ., Blogger tzotza said…

  μια ευχη μονο αρκει..η απληστια κανει κακο anyways..
  να μπορω παντα να βλεπω τα παντα με τα ματια που ειχα σαν παιδι..οπως το κοριτσακι στην φωτoγραφια που χαιρεται τοσο απλα κατι τοσο εξισου αγνο σαν το νερο σε μια ζεστη μερα,ετσι θελω να ευχαριστιεμαι και εγω τα παντα..για παντα..
  τωρα που το ξανασκεφτομαι ομως, δεν χρειαζεται μια τζινι να μου το χαρισει αυτο..εμεις το εχουμε μεσα μας και εμεις το αφηνουμε να χαθει..ετσι δεν ειναι? παλι με κανεις να σκεφτομαι και να προβληματιζομαι..ποσο χαιρομαι γιαυτο dear weirdo μου..φιλια

  ps περα απο υγεια για τα παιδια μου,ας μου φερει τα τυχερα νουμερα του lotto ο τζινι αν θελει..τα πιο πολυτιμα τα εχουμε μεσα μας already αλλα και κατι πρακτικο δεν βλαπτει ποτε!! :)

   
 • At 21 Μαΐου 2007 - 4:39 μ.μ., Blogger markos-the-gnostic said…

  τι ωραίο κείμενο weirdo, ποια επιθυμία ε; να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι οι άνθρωποι μου που αγαπώ και με αγαπούν και όσο είμαι ερωτευμένος με κάποια να είναι κι εκείνη μαζί μου (1 επιθυμία που διασπάστηκε σε 2). αν θυμηθούμε όμως τον αγαπητό Βούδα, τότε πρέπει να απελευθερωθύμε από όλες μας τις επιθυμίες, γιατί μαζί μ αυτές έρχεται πάντοτε κι ο πόνος...

   
 • At 21 Μαΐου 2007 - 6:35 μ.μ., Blogger Sigmataf said…

  Πιο πολύ απο όλα μου άρεσε το σημείο αυτο:


  Τι θα 'λεγες πως είναι ‘εύκολο’ τελικά..; Δεν περιμένεις απάντηση, την ήξερες από πάντα. Δύσκολα όλα.. Aκόμη κι εκείνα τα απλά, τα μικρά.. Είναι – ή μοιάζει να τα κάνουμε, το αποτέλεσμα ίσως αλλοιώνεται, αλλά δεν αλλάζει.. Μπορεί και να ‘ταν από την αρχή έτσι πλασμένος ο κόσμος.. Όλα γύρω σου σχεδιασμένα να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εσύ να πασχίζεις να μην ξεφύγεις από την τροχιά.. Εικόνες, σχήματα και ήχοι μπλέκονται το ένα μέσα στο άλλο, γίνονται μια ακαθόριστη μάζα, ένα μπερδεμένο κουβάρι που νομίζεις ότι βλέπεις την άκρη της κλωστής, αλλά δεν μπορείς να την φτάσεις. Τα χάνεις.. Μπορείς να θυμηθείς ποια κατεύθυνση είχε το τρένο, όταν προσπαθούσες να πηδήξεις στο τελευταίο του βαγόνι..; Εκείνο έτρεχε, έτρεχες κι εσύ ξωπίσω του, αλλά στο τέλος αναγκάστηκες να επιβραδύνεις. Μικρές οι αντοχές σου, λαχάνιασες.. Όνειρα-σφήνες να γλιστρούν πάνω σε ιδρωμένες πραγματικότητες και εφιάλτες χτισμένοι πίσω από φωνές που δεν βγαίνουν ποτέ. Σ’ ακούει μόνο η ψυχή σου.. Τι είναι ‘δικό σου’..; Τίποτα, αφού τίποτα δεν ανήκει σε κανέναν.. Στιγμές.. Μόνο το δικό τους ειδικό βάρος μπορείς να κουβαλάς πάνω σου. Κάποιες, για να μην χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα, άλλες, επειδή πάντα θα ανασαίνουν μέσα σου. Σαν πολύτιμα φυλαχτά.. Κι εκεί που βλέπεις πως τα χέρια σου είναι ασθενικά και τρύπια, ανίκανα να χτίσουν άλλα κάστρα πάνω στην άμμο, φαντάζεσαι πως κάπου, σε μια μαγική παραλία, το κύμα ξεβράζει στα πόδια σου ένα παλιό σκουριασμένο λυχνάρι.. Το παίρνεις στα χέρια σου, το αγγίζεις δειλά και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά σου ένα τζίνι.. ‘- Έχεις τρεις ευχές..’ σου λέει, έτοιμο να πραγματοποιήσει και την πιο ευφάνταστη επιθυμία σου.. ‘- Τρεις..;’ συλλογίζεσαι.. ‘- Ίσως χρειάζομαι μόνο μία….’

   
 • At 21 Μαΐου 2007 - 6:35 μ.μ., Blogger Sigmataf said…

  καλησπερα.

   
 • At 21 Μαΐου 2007 - 7:30 μ.μ., Blogger γεώργιος-axenbax said…

  Τελικά μου φαίνεται πως η μία ευχή είναι πιο δύσκολη απο τρεις...
  Πιτσιρικάδες κάναμε μια πολύ γνωστή φάρσα όταν βλέπαμε παπάδες. Ως πιο θαραλέος ή θρασύς τους πλησίαζα περισσότερο απο τα υπόλοιπα παιδιά.
  "Ευχομαι", μου είπε ο τελευταίος,ιδιαίτερα ηλικιωμένος, "όταν φτάσεις στην ηλικία μου να μη σκεφτείς πως χαράμισες τη ζωή σου"

   
 • At 21 Μαΐου 2007 - 8:38 μ.μ., Blogger Tradescadia said…

  "Μπορείς να θυμηθείς ποια κατεύθυνση είχε το τρένο, όταν προσπαθούσες να πηδήξεις στο τελευταίο του βαγόνι..; Εκείνο έτρεχε, έτρεχες κι εσύ ξωπίσω του, αλλά στο τέλος αναγκάστηκες να επιβραδύνεις. Μικρές οι αντοχές σου, λαχάνιασες.." Α, ρε κοριτσάκι...Μ'ένα τραίνο στο μυαλό κι εσύ...Ασύλληπτος ο συντονισμός! Ξέρεις λοιπόν τι θα επιθυμούσα; Την επόμενη φορά να το προλάβουμε το τραίνο!

   
 • At 22 Μαΐου 2007 - 12:48 π.μ., Blogger Σπύρος Σεραφείμ said…

  να μην έχει ποτέ κανένας άνθρωπος άγχος...

  ...είπε ο Σπυράκος και κατέβασε το κεφάλι στο πληκτρολόγιο γιατί έχει να παραδώσει 4000 λέξεις μέχρι αύριο στις 8:00!

   
 • At 22 Μαΐου 2007 - 11:11 π.μ., Blogger padrazo said…

  Μια επιθυμία είναι αρκετή, αρκεί να την μοιράζονται δύο.

  Πολύ όμορφο κείμενο.

  Καλημέρες :)

   
 • At 22 Μαΐου 2007 - 11:42 π.μ., Blogger Angel Vs Life said…

  min xeneroneis otan xaneis ena treno pou tha ektroxiastei :o)

   
 • At 22 Μαΐου 2007 - 12:15 μ.μ., Blogger Attalanti said…

  Εύκολο να λέω ό,τι αισθάνομαι - το δύσκολο αρχίζει όταν σταματήσω να μιλάω.

  Θα ζητούσα να αλλάξω θέση μαζί του.

   
 • At 22 Μαΐου 2007 - 5:28 μ.μ., Blogger tzotza said…

  επειδη ειναι τα birthday του Moz μας σημερα,ειπα να πω ενα 'happy birthday' με σενα sweet and tender hoologan μου!!να τον χαιρομαστε!!(δες στο προηγουμενο μου post αν θελεις τι εγραψα εγω για τον Morrissey και τι αντιδραση πηρα!!very funny!!!)
  φιλια and remember, i will see you in far off places... :)))

   
 • At 22 Μαΐου 2007 - 8:25 μ.μ., Blogger Στέφανος said…

  χμ, δικά μας είναι μόνο όσα δώσαμε
  και όταν πέφτεις στην δίνη, δεν πασχίζεις να ξεφύγεις από την τροχιά.
  την αφήνεις να σε παρασύρει
  και μετά, σιγά-σιγά, λοξοδρομόντας, ακολουθόντας παντα το ρεύμα, χαράζεις δικιά σου πορεία.
  η οποία στο τέλος μπορεί να είναι και αντίθετη του ρεύματος,
  αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί, ξέρεις τι κάνεις, έχεις δυναμώσει, και πας όπου θες.

  καλησπέρα S&T H
  και ένα e-φιλί

   
 • At 22 Μαΐου 2007 - 10:58 μ.μ., Blogger weirdo said…

  tzotza μου,
  μ'αρέσει η ευχή σου,
  Να είσαι πάντα έτσι....

  (2. το είδα το ποστάκι σου..: Πολύ καλό / Εγώ μέχρι την α' ή β' λυκείου του έστελνα birthday cards../)
  Το ξέρεις ότι δεν μπορώ να σε συμπαθήσω περισσότερο, ε;;)

  (Μοιάζουμε πολύ εμείς οι δυο..)
  Φιλιά

   
 • At 22 Μαΐου 2007 - 11:34 μ.μ., Blogger weirdo said…

  marko,
  η ευχή σου είναι το πρώτο που έρχεται στο στόμα των πιο πολλών νομίζω..
  ..και αν καταφέρναμε να απελευθερωθούμε από τις επιθυμίες μας, πώς θα κοιμόμασταν μετά..; (χωρίς να ονειρευόμαστε..;)

  sigmataf,
  καλησπέρα, φίλε..:

  γεώργιε,
  σοφή κουβέντα..
  Ο καθένας μας θα μπορεί να αξιολογήσει αν χαράμισε ή όχι τη ζωή του, μόνο στα δικά του γηρατειά..

   
 • At 22 Μαΐου 2007 - 11:46 μ.μ., Blogger weirdo said…

  tradescadiaki,
  θα 'ρθω να σε πιάσω απ'το χέρι και θα τρέξουμε πολύ γρήγορα, ε; :)
  Φιλιά πολλά..

  σπυράκο,
  ..αυτή κι αν είναι εύστοχη ευχή..
  Καλά κουράγια, καλή συνέχεια..:)

  padrazo,
  ..ίσως (ίσως και όχι..)
  Καλησπέρες :)

  angel,
  δεν ξενερώνεις, στεναχωριέσαι....

   
 • At 23 Μαΐου 2007 - 12:13 π.μ., Blogger weirdo said…

  attalanti,
  για μένα είναι δύσκολα και τα δύο, αλλά πού θα μου πάει..
  (Θα ήθελες πραγματικά να είσαι το τζίνι; Και να μπεις μέσα στο λυχνάρι; Ασφυκτικά και στενάχωρα δεν θα ΄ναι..;)

  στέφανε,
  Προσπαθώ να θυμηθώ ένα παραμύθι, νομίζω λεγόταν 'τα κόκκινα παπούτσια'.. Φορούσες κάτι μαγικά παπούτσια χορού κι εκείνα σε 'υποχρέωναν' σε ένα ατέλειωτο χορό μέχρι εξουθένωσης και τελικής πτώσης..

  Νομίζω πως η δική σου ιστορία είναι πιο ρεαλιστική, εφικτή και αισιόδοξη.. Εδώ λοξοδρομείς όσο επιλέγεις ο ίδιος για να χαράξεις τη δική σου πορεία..
  Σε e-φιλώ κι εγώ..:)

   
 • At 23 Μαΐου 2007 - 10:59 π.μ., Blogger Attalanti said…

  Θέλω πολύ να είμαι το τζίνι! Κι εδώ ασφυκτικά και στενάχωρα είναι, αλλά έτσι θα μπορούσα να κάνω τις ευχές αληθινές. Ωραία θα ήταν!

   
 • At 23 Μαΐου 2007 - 12:34 μ.μ., Blogger 3 parties a day said…

  ...μια ευχή, κι ένα ψαλίδι για να κόψεις ένα κομπάκι από το μπερδεμένο νήμα.
  Είναι κι αυτό μια αρχή...

   
 • At 23 Μαΐου 2007 - 2:33 μ.μ., Blogger tzotza said…

  'could it be i like you?..cause youre not right in the head,and nor am i..and this is why..this is why i like you..i like you..i like you..'

  my feelings are mutual weirdo mou..(which you are everything BUT a weirdo my dear..)
  filia!!!

   
 • At 24 Μαΐου 2007 - 12:14 π.μ., Blogger Κολοκύθι said…

  Να κοίτα, τώρα πάλι έπαθα αυτό που δε ξέρω τι να σου σχολιάσω. :-)

   
 • At 24 Μαΐου 2007 - 9:03 π.μ., Blogger weirdo said…

  attalanti,
  έχεις δίκιο, κοριτσάκι. Μερικές φορές είμαι τόσο ανόητη..
  Ναι, να μπορείς να πραγματοποιείς τις ευχές των άλλων.. Να είναι ευτυχισμένοι αυτοί που νοιάζεσαι, που αγαπάς..
  (αυτή ήταν άλλωστε και η δική μου ευχή εξαρχής..)
  Καλημέρα :)

  3 parties,
  ..προσπαθείς πρώτα να το λύσεις κι αν δεν τα καταφέρεις, το κόβεις..
  Αρχή - τέλος - συνέχεια.. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά, έτσι κι αλλιώς όλα ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή..
  Φιλιά :)

  tzotza dearest,
  Moz is playing for you..:)))
  (..yet, i'm a weirdo.....)
  Φιλάκια κι από μένα :)

  κολοκυθάκι,
  μόλις το έκανες, sweetie..
  Καλημέρα :)

   
 • At 24 Μαΐου 2007 - 11:01 π.μ., Blogger maika said…

  βάζε μου ιδέες,βάζε μου ιδέες... εκεί που ψάχνω για κοχύλια και βότσαλα στις παραλίες να ψάχνω τωρα και για μαγικά λυχνάρια!!!
  Θα το κάνω,στο λέω!!!
  ...βέβαια επειδή είμαι και ψιλοάτυχη...να δεις που το τζίνι που θα ζει στο λυχνάρι που θα βρω, θα είναι του Γκούφυ ξάδελφος οπότε...
  Αν πάλι δεν πέσω σε χαζό τζίνι και πέσω σε κανονικό τότε θα του ζητήσω μια μόνο ευχή...να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες μου!!! χε!

   
 • At 24 Μαΐου 2007 - 12:14 μ.μ., Blogger spaigeck said…

  μια ευχή για αμέτρητες ευχές.... και να ήμουν πάντα ευτυχισμένη....
  φιλάκια....

   
 • At 24 Μαΐου 2007 - 12:25 μ.μ., Blogger BeBe said…

  Αρκούμαστε στα λίγα, όταν καταλαβαίνουμε πως τα πολλά δεν μας χωράνε.
  Καλημέρα weirdo μου, με γέμισες ευχές :)

   
 • At 24 Μαΐου 2007 - 3:12 μ.μ., Blogger weirdo said…

  maikaκι (ΜΠ),
  δεν νομίζω ότι έχεις ανάγκη δικές μου ιδέες, αφού σ'έχω δει που κυκλοφορείς μ'εκείνο το γλόμπο στο κεφάλι.. :p)
  Μη μου πεις ότι τον βούτηξες από τον κ. Γρανάζη..;(..Και πολύ καλά έκανες!)
  Να πραγματοποιηθούν όλες σου οι επιθυμίες, cartoonάκι μου, στο εύχομαι.....

  spaigeck,
  ευτυχία.. (πόσα πράγματα, τελικά, χωράνε σε 7 μικρά γραμματάκια;)
  Φιλάκια, καλωσήρθες

  bebe,
  δεν μας χωράνε, δεν τους χωράμε..
  ('παντού περισσεύεις και παντού ξεψυχάς'..)
  Καλησπέρα, κορίτσι

   
 • At 24 Μαΐου 2007 - 11:20 μ.μ., Blogger mosaic said…

  "το κέρδος είναι ότι τους ξέφευγα διαρκώς"
  (του Τάσου Λειβαδίτη-μου το φέρε "τυχαία" το ποστ σου)

   
 • At 25 Μαΐου 2007 - 12:05 μ.μ., Blogger auburn Kate said…

  Καποια χριστούγεννα ρώτησαν ενα παππου τι ευχεται γαι το νεό ετος.Και είπε ότι εχει παψει να εύχεται γιατί δεν αντέχει την απογοήτευση επειδη δεν πραγματοποιούνται οι ευχές του...
  Το τζίνι το έχω ονειρευτεί απειρες φορες. Κι όταν μου λεει ότι εχω 3 ευχές, εγώ γίνομαι βλασφημη και λεω, ότι η τρίτη ευχή μου θελω να είναι άπειρος αριθμός ευχών!
  Μαλλον γιαυτο δεν το βρίσκω ποτέ το ρημαδι. Μ'αρέσει πολυ η φωτο που συνοδεύει το κείμενό σου, παρα πολύ.
  Να είσαι καλα και να γητέψεις το τζίνι.

   
 • At 25 Μαΐου 2007 - 5:51 μ.μ., Blogger weirdo said…

  mosaic,
  '..όσο για μένα είχα πολλές υπέροχες στιγμές, μιας και δεν ήμουνα ποτέ του κόσμου ετούτου..'
  Καλωσήρθες :)

  auburn Kate,
  την επόμενη φορά που θα το ονειρευτείς, νομίζω μία ευχή θα'ναι αρκετή.. Ίσως τότε το βρεις στ'αλήθεια..:
  Να'σαι καλά κι εσύ, χαίρομαι που σου άρεσε η φωτο..:)

   
 • At 27 Μαΐου 2007 - 7:11 μ.μ., Blogger Bliss said…

  tou aggelaka h euxh m aresei...pou eixe pei..
  oxi ponos..

   
 • At 27 Μαΐου 2007 - 8:13 μ.μ., Blogger Καπετάνισσα said…

  Αγάπη.
  Υπάρχει κάτι άλλο δηλαδή;
  Πες, γιατί δεν το'μαθα.

  Να μπορώ ν' αγαπώ πάντα.
  Αυτή η ευχή.
  Αυτή το πετάρισμα, αυτή και το βύθισμα.

   
 • At 28 Μαΐου 2007 - 4:53 μ.μ., Blogger Mathilde said…

  "Όλα γύρω σου σχεδιασμένα να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εσύ να πασχίζεις να μην ξεφύγεις από την τροχιά.."

  Πολύ όμορφη εικόνα..

   
 • At 28 Μαΐου 2007 - 7:17 μ.μ., Blogger weirdo said…

  blissaki,
  ..wish that, too..

  καπετάνισσα,
  αν το έχεις νιώσει έστω μια φορά, δεν χρειάζεται να το ευχηθείς.. Θα αγαπάς πάντα..

  mathilde,
  καλησπέρα, μικρή μου..
  :)

   
 • At 30 Μαΐου 2007 - 9:39 π.μ., Blogger eparxiakosaloni said…

  απο το τιποτα καλη ειναι και μια ευχη

  αλλα οπως το γραψες , φανταζεσαι οτι ξεβραζει το κυμα ενα λυχναρι , καμια ευχη , μονο η πραγματικοτητα

   
 • At 30 Μαΐου 2007 - 1:47 μ.μ., Blogger weirdo said…

  eparhiake μου,
  ..ίσως και η ίδια η πραγματικότητα να μπορεί να πραγματοποιεί ευχές. Κάποτε..

   
 • At 30 Μαΐου 2007 - 3:30 μ.μ., Blogger veloz said…

  egw pali tha elega 3 mono? oxi gt eimai aplisti, alla gt otan tis ekana meta tha skeftomoun alla kalytera pou tha mporousa na exw zitisei kai tha metaniwna..

  apithani i fwtografia,ti xazeya gia poly wra..

   
 • At 31 Μαΐου 2007 - 12:12 π.μ., Blogger weirdo said…

  veloz,
  ..θα μπορούσες ίσως να ακολουθήσεις την οδό των maika/ spaigek/ auburn Kate και να ευχηθείς άπειρες ευχές..:)
  (Αν και πιστεύω ότι, έτσι κι αλλιώς, καμία ευχή σου δεν θα ήταν ανούσια ..)

  welcome back, girl..:)

   
 • At 31 Μαΐου 2007 - 3:47 μ.μ., Blogger X-ray said…

  Γεια σας κάνω ένα paste και εδώ.
  Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία, σας ενημερώνουμε ότι:

  α) Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, όλοι οι bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο “Για την Αμαλία”.
  β) Το τελικό κείμενο που θα αποσταλλεί με e-mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς, κλπ έχει ήδη αναρτηθεί και όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει (όχι πρίν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
  γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας, με τίτλο
  Για την Αμαλία - http://giatinamalia-blog.blogspot.com/
  Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από εκεί για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε.

   
Δημοσίευση σχολίου
<< Home
 

© 2006 Sweet and tender hooligan | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly
First Aid and Health Information at Medical Health

 
 

Web This Blog
About Me


Name: weirdo
Home: Here n' There, Greece
About Me: ..So, I broke into the palace, with a sponge and a rusty spanner. She said : "Eh.., I know you, and you cannot sing." I said : "That's nothing - You should hear me play piano..:)" The Queen is Dead - The Smiths
See my complete profile

Weirdo on the Casbah κάθε Τετάρτη βράδυ, 20.00-22.00
Addictions
Previous Post
Archives
Links
Affiliates

make money online blogger templates