Sweet and tender hooligan

There is a place.. A place in Hell reserved for me and my friends.. And if ever I wanted to cry, then I will.. Because I can..
14.12.06
Χαμογέλα..
Έπιασα να το ξαναδιαβάζω για δεύτερη φορά. Κάποια πράγματα σε κάνουν να χαμογελάς τόσο αβίαστα.. «Χωρίς Φτερά, Πάτσι, Παρενέργειες – Woody Allen. Όλα τα γραπτά του.» Χαζογελούσα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο τρένο και με την άκρη του ματιού, για πρώτη φορά στη μακροχρόνια οδυνηρή μου εμπειρία ως ψυχαναγκασμένη χρήστρια των ΜΜΜ, συνέλαβα διπλανούς μου συνεπιβάτες να με κοιτάζουν και να χαμογελάνε. Δεν ξέρω, ίσως η θετική αύρα, προκαλεί θετική αύρα. Δράση και αντίδραση. Όχι πάντα. Ίσως όταν είναι αυθόρμητη..
Έκλεισα το βιβλίο λίγο πριν κατέβω..:
«ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΝ: Η θεωρία της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Γιατί μερικοί άνθρωποι αποκαλούνται «συπαθέστατα άτομα» και γιατί υπάρχουν άλλοι που το μόνο που θέλεις είναι να τους τσιμπάς. Υπάρχει άραγε διχασμός ανάμεσα στο μυαλό και στο σώμα, κι αν υπάρχει, ποιο απ’τα δύο είναι καλύτερο να’χει κανείς; Αναλύονται η επιθετικότης και η εξέγερσις. (Σε φοιτητές που ενδιαφέρονται ειδικά γι’αυτούς τους τομείς της ψυχολογίας συνινστάται να διαλέξουν ένα από τα ακόλουθα μαθήματα της Χειμερινής Περιόδου: Εισαγωγή εις την Επιθετικότητα. Μέση Επιθετικότης. Προχωρημένο Μίσος. Θεωρητικαί Βάσεις της Απέχθειας.) Εξετάζεται σε έκτακτα μαθήματα η ευσυνειδησία σε αντιπαράθεση με την ασυνειδησία και δίδονται πολλές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να παραμείνει κανείς ενσυνείδητος.»
("ΠΑΤΣΙ", Εαρινά Προγράμματα, Θερινή Περίοδος.)

Πλησιάζει μεσημέρι κι εγώ εξακολουθώ να χαζογελάω. Ο Woody συνεχίζει να φλυαρεί κάνοντας ταυτόχρονα αστείες γκριμάτσες. Απαντάω σε όλα τα τηλέφωνα που χτυπάνε σαν τρελά από νωρίς. Έχω πιει ήδη δύο καφέδες και πάω για τον τρίτο. Για πρώτη φορά ανάψα όλα μαζί τα αρωματικά κεριά που μαζεύω τα τελευταία χρόνια, ως antivirus για τα νεφελώματα από τον καπνό που είναι αναπόσπαστο ντεκόρ του (κατά τα άλλα) καθωσπρέπει γραφείου μου. Σήμερα τα άναψα από πείσμα. Για να διατηρήσω αυτή τη χαζοχαρούμενη διάθεση μέχρι το τέλος της ημέρας.. Σε καλό μου..:)
posted by weirdo @ 10:38 π.μ.  
20 Comments:
Δημοσίευση σχολίου
<< Home
 

© 2006 Sweet and tender hooligan | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly
First Aid and Health Information at Medical Health

 
 

Web This Blog
About Me


Name: weirdo
Home: Here n' There, Greece
About Me: ..So, I broke into the palace, with a sponge and a rusty spanner. She said : "Eh.., I know you, and you cannot sing." I said : "That's nothing - You should hear me play piano..:)" The Queen is Dead - The Smiths
See my complete profile

Weirdo on the Casbah κάθε Τετάρτη βράδυ, 20.00-22.00
Addictions
Previous Post
Archives
Links
Affiliates

make money online blogger templates