Sweet and tender hooligan

There is a place.. A place in Hell reserved for me and my friends.. And if ever I wanted to cry, then I will.. Because I can..
24.5.06
Και πού να σφίξουν κι άλλο οι ζέστες..

Μέχρι τα μισά περίπου του περασμένου αιώνα, το να δείξουν οι γυναίκες αστράγαλο, στη συνέχεια γάμπα, μέχρι και μπούτι κάποια στιγμή, εθεωρείτο σκάνδαλο. Η θέα της γυναικείας σάρκας, έστω και ελάχιστης, προκαλούσε στους άνδρες της εποχής ερεθιστικές φαντασιώσεις κι έδινε βασανιστικά hints για το τι μπορεί να κρύβεται κάτω από τα βαριά φορέματα και τα φουστανελοειδή φουρά. Κι από μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα χρόνια εκείνα, φαίνεται να υπήρχε μια απίστευτη γοητεία σε όλο αυτό. (Κρίμα όμως τις καημένες, πώς την έβγαζαν με τους καύσωνες;;)
Σήμερα, κι εδώ και αρκετές δεκαετίες, η γυναίκα έχει φυσικά απελευθερωθεί κι έχει αποτάξει (γενικά και ειδικά) ό,τι την βαραίνει. Μπούτι, ντεκολτέ, πλάτη, όλα είναι πλέον σε προσβάσιμη κοινή θέα. Κι όχι απλά σε 'ειδικές' περιστάσεις ή βραδινές εξόδους, αλλά και καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας (εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν), στη δουλειά μας, στα ψώνια μας, anytime - anywhere.
Μαγκιά μας, έτσι; Είμαστε απόλυτα χειραφετημένες, πια, και κάνουμε ό,τι γουστάρουμε.
Κι όμως, βλέπουμε ότι τελικά η εμφανισιακή αποδέσμευση, δεν προκαλεί πλέον και τόσο. Και δεν μιλάω για τις κυρίες που είναι το στυλ τους τέτοιο (δεν θα τις χαρακτηρίσω, απόλυτο δικαίωμά τους) και το ντύσιμο -ή γδύσιμό- τους έχει σαν μοναδικό στόχο την προσέλκυση προσοχής ή και την εύρεση γκόμενου (: η ανασφάλεια ή το 'δεν έχω κάτι άλλο να δείξω, εκτός από αυτό', είναι καταλυτικά. Νομίζω ότι αυτές τελικά, είτε εισπράττουν κράξιμο, είτε 'παίρνουν ό,τι τους αξίζει' ,.)
Το σύγχρονο μάτι έχει 'πήξει' στο γυμνό και τίποτα πια δεν σου κάνει αίσθηση. Το 'όλα έξω', που έχει καταντήσει σήμα κατατεθέν για την tv, κάνει θραύση ως fashion trend (για ποιες όμως;) με, δυστυχώς, άμεσο target group τα κοριτσάκια 13-17. (Όχι, δεν είμαι καθόλου -μα καθόλου πουριτανή (τουναντίον με τρέλλα!)- και πάντα χαζεύω τις νεαρές κοπελίτσες με τα σκουλαρίκια στη μύτη και το φρύδι, τα τριανταφυλλένια tattoos και τα μπουστάκια που αφήνουν έξω τις κοιλίτσες..) Ομως το να τα δείχνεις ΟΛΑ at the same time, νομίζω καταντάει λιγάκι κιτς...
Κορίτσια με ρέγουλα, ένα τη φορά! (εξακριβωμένα έχει καλύτερα αποτελέσματα!)
Άνδρες, συμφωνείτε;;
(Αλήθεια, πού να πάμε φέτος για γυμνισμό;;)
posted by weirdo @ 9:30 π.μ.  
10 Comments:
  • At 24 Μαΐου 2006 στις 2:24 μ.μ., Blogger αθεόφοβος said…

    Γιά τις κοιλίτσες δεν υπάρχει καμία αντίρρηση,για τις κοιλάρες υπάρχει!
    Βλέπεις κάτι χοντρούλες να βγάζουν μιά δίπλα από την κοιλάρα τους που σου θυμίζει το ανθρωπάκι της Michelin και λές; Θεέ μου δεν καταλάβαίνει τίποτα;
    Κρύψτην κυρά μου σε ένα μαύρο μπλουζάκι,γιατί πάμε και γιά φαγητό μεσημεριάτικα!

     
  • At 24 Μαΐου 2006 στις 2:32 μ.μ., Blogger weirdo said…

    ..Και καλά να'ναι κοριτσάκια, εκεί το παραγράφεις.
    Βλέπεις τη μεγαλοκοπέλα ή τη σιτεμένη θείτσα να το παίζει θεογκόμενα και λές 'ΕΛΕΟΣ!'(α, και για να μην μιλήσω για το ξεχείλισμα κυτταρίτιδας κάτω από καυτά μίνι).. Χαχα

    (μα πόσο κακιά μπορώ να γίνω; δεν μ'αναγνωρίζω!)

     
  • At 24 Μαΐου 2006 στις 5:33 μ.μ., Blogger Purple Overdose said…

    Συμφωνώ, ότι το «φόρα παρτίδα» πλέον έχει κουράσει. Το τρώμε τόσο στη μάπα από παντού, που προσωπικά δε μου λέει τίποτα πια...Λίγο-λίγο, είναι πιο ερεθιστικό, κυρίες μου...Ακούστε με και δε θα χάσετε...Εύγε, Weirdo!

     
  • At 24 Μαΐου 2006 στις 5:47 μ.μ., Blogger weirdo said…

    Merci, καλέ μου purple..!

     
  • At 25 Μαΐου 2006 στις 10:17 π.μ., Blogger Calamity Jane said…

    γαμώτο...εγώ ακόμα ονειρεύομαι την εποχή που μίνι με κυτταρίτιδα, η κοιλιά με δίπλα και τα λοιπά, θα έρθουν ξανά στην μόδα...Μα επιτέλους, τι φασισμός. Είναι ωραία οι άνθρωποι να γιορτάζουν και να θεωρούν σεξουαλικό το σώμα τους κόντρα στους καιρούς.

    Όσο για την υπόνοια θα συμφωνούσα, αν δεν είχα μια ελαφριά υποψία ότι αρέσει στους άντρες γιατί τους απειλεί λιγοτερο από το φανερό...Τα πε και ο κυρ φρουντ τρομαρα του!

     
  • At 25 Μαΐου 2006 στις 10:42 π.μ., Blogger weirdo said…

    Καλώς τη φιλενάδα! Σας χάσαμε τελευταία..

    'Είναι ωραία οι άνθρωποι να γιορτάζουν και να θεωρούν σεξουαλικό το σώμα τους κόντρα στους καιρούς'.., ναι, καλή μου, αλλά οι υπόλοιποι τι φταίνε; (δεν το εννοώ καθόλου ρατσιστικά, καμία σχέση), απλά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα αισθητικής.. (Κι εννοείται ότι δεν σου απαγορεύει κανείς να τσιτσιδώνεσαι χαλαρά στο σπίτι σου ή τις ιδιωτικές σου στιγμές.. κεκλεισμένων των θυρών..!)

    Εχμ..ναι, όσο να πεις, είχε κι ο Freud τα δίκια του..χεχε

    Καλημέρα

     
  • At 25 Μαΐου 2006 στις 7:48 μ.μ., Blogger Calamity Jane said…

    σου απάντησα στο μπλοχι μου καλή μου. Πονηρή αυτή η κυρία που λέγετε αισθητική, να την προσέχεις...

    φιλια

     
  • At 25 Μαΐου 2006 στις 9:45 μ.μ., Blogger weirdo said…

    Σας ανταπάντησα ομοίως, φιλτάτη..

    Φιλιά και σε σας
    (με παρεξηγήσατε, χωρίς καν να με γνωρίζετε..)

     
  • At 27 Μαΐου 2006 στις 4:43 μ.μ., Blogger Charlie Alexandra said…

    εγώ ακόμα ονειρεύομαι την εποχή που μίνι με κυτταρίτιδα, η κοιλιά με δίπλα και τα λοιπά, θα έρθουν ξανά στην μόδα

    @ calamity: δε νομίζω οτι υπήρχε ΠΟΤΕ τέτοια μόδα για να ΞΑΝΑγυρίσει.

    @ weirdo: ναι! ναι ! ναι! ένα τη φορά, ναι στην ρέγουλα! και για γυμνισμό πάμε σήμερα και για τις προσεχείς ημέρες αμοργό, αγία άννα σμουτς! πολύ καλή ενέργεια μου έβγαλες!

     
  • At 30 Μαΐου 2006 στις 10:48 π.μ., Blogger Calamity Jane said…

    Charlie, καταρχήν σε πιάνω αδιάβαστη. Βεβαίως και υπήρχε. Μπορεί να μην φορούσαν μίνι, αλλά το πάχος ήταν στη μόδα...Πως να το κάνουμε. Για κοίτα λίγο σε αναγέννηση και μπαρόκ...Ακόμα και σήμερα το χρησιμοποιούμε για παχουλές κυρίες αναγεννησιακής ομορφιάς.

    μην προσπαθείς να διαφωνήσεις μόνο για να διαφωνήσεις. Δεν ταιριάζουμε...Δεν τρέχει και τίποτα. Μαλακία κιόλας, που έκανα σχόλια στο συγκεκριμένο ποστ σου. Ήταν περιττό. Μαθαίνω όμως από τα λάθη μου ξέρεις.

     
Δημοσίευση σχολίου
<< Home
 

© 2006 Sweet and tender hooligan | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without permission.
Learn how to Make Money Online at GeckoandFly
First Aid and Health Information at Medical Health

 
 

Web This Blog
About Me


Name: weirdo
Home: Here n' There, Greece
About Me: ..So, I broke into the palace, with a sponge and a rusty spanner. She said : "Eh.., I know you, and you cannot sing." I said : "That's nothing - You should hear me play piano..:)" The Queen is Dead - The Smiths
See my complete profile

Weirdo on the Casbah κάθε Τετάρτη βράδυ, 20.00-22.00
Addictions
Previous Post
Archives
Links
Affiliates

make money online blogger templates